Parbrize, montaj parbrize auto
  • geamuri laterale
  • parbrize
  • lunete

Parbrize, montaj parbrize auto

Contact

S.C. Euroglass 2002 Srl

ADRESA:
Str. Drumetului, Nr. 58, Sect. 3, Bucuresti

TELEFOANE:
Tel: 0722 375 740
Tel / Fax: 021 346 80 16

EMAIL:
contact@parbrize-euroglass.ro

PROGRAM:
Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sambata: 09.00 - 13.00


18 luni GARANTIE!

Montajul este principalul obiectiv al S.C. Euro Glass, acesta avand garantie de 18 luni excluzand autoturismele care au suferit grave deformari ale caroseriei.

Parbrizele beneficieaza de garantie privind exfolierilesi deformarile optice.

IMPORTANT

Geamurile duplex sunt sensibile la variatiile mari de temperatura. Spalarea cu apa rece sub presiune a unui parbriz supraincalzit vara ,sau iarna (dezghetarea fortata cu apa calda) poate conduce la fisurarea acestuia.

Servicii

Tarifele mici practicate de societatea S.C. Euro Glass pentru manopera, cat si calitatea lucrarii au atras de-a lungul timpului un numar important de colaboratori si clienti, asigurandu-ne astfel succesul in acest domeniu.

Negocierea preturilor la produse si manopera a fost dintotdeauna un atu al societatii noastre care ne-a asigurat in timp notorietatea in domeniu.

La cerere se poate solicita , atunci cand exista conditii, montarea geamurilor la domiciliul sau service-ul clientului, nepercepandu-se pentru acest lucru nici o taxa. Service-ul mobil se poate deplasa in Bucuresti si in imprejurimi, acest lucru stabilindu-se de comun acord cu minim 6 ore inainte.

Durata unui montaj lipit la sediul societatii este de 4-5 ore, iar a unui parbriz pe cheder este de maxim 30 minute.