Parbrize, montaj parbrize auto
  • geamuri laterale
  • parbrize
  • lunete

Parbrize, montaj parbrize auto

Contact

S.C. Euroglass 2002 Srl

ADRESA:
Str. Drumetului, Nr. 58, Sect. 3, Bucuresti

TELEFOANE:
Tel: 0722 375 740
Tel / Fax: 021 346 80 16

EMAIL:
contact@parbrize-euroglass.ro

PROGRAM:
Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sambata: 09.00 - 13.00


18 luni GARANTIE!

Montajul este principalul obiectiv al S.C. Euro Glass, acesta avand garantie de 18 luni excluzand autoturismele care au suferit grave deformari ale caroseriei.

Parbrizele beneficieaza de garantie privind exfolierilesi deformarile optice.

IMPORTANT

Geamurile duplex sunt sensibile la variatiile mari de temperatura. Spalarea cu apa rece sub presiune a unui parbriz supraincalzit vara ,sau iarna (dezghetarea fortata cu apa calda) poate conduce la fisurarea acestuia.

Sfaturi

Dupa inlocuirea unui parbriz auto este imperios necesar a nu se spala masina timp de 2 zile, deoarece jetul cu presiune al aparatului poate afecta solutia pentru lipit folosita la montaj.

Proprietarii autoturismelor coreene trebuie sa evite pe timp de iarna, atunci cand temperatura scade sub -15° C, pornirea brusca a dezaburirii deoarece caroseria la aceasta gama auto se contracta si se dilata foarte mult pe timpul noptii.

Anumite tipuri de masini de productie autohtona, la inlocuirea parbrizului sau a lunetei necesita implicit schimbarea chederului.

Schimbarea unui geam auto, care pare un lucru simplu la prima vedere, presupune un sir de operatiuni tehnice care necesita toata atentia specialistilor nostri, cat si rabdarea clientului.